MAYIS 2015 MECLİS GÜNDEMİ
                                                                                                           T.C.

ÇAMARDI İLÇESİ MERKEZ

BELEDİYE BAŞKANLIĞI

SAYI      :  M.51.3.ÇAM..0.005.0.01/                                                                                           ÇAMARDI

KONU   :  Meclis toplantısı.                                                                                                                                                 27/03/2015

D O S Y A

Belediye Meclisimiz 5393 sayılı kanunun 20. Maddesi gereğince aşağıda gündemde yazılı  maddeleri  görüşüp    karara bağlamak üzere 03/04/2015  tarihine rastlayan Cuma günü saat 14:00’ de Belediyemiz Hizmet binası toplantı salonunda, Nisan ayı olağan toplantısını yapacaktır.

Bilgilerinize Rica  ederim.

G  Ü  N  D  E  M                                :

Yoklama.

1-) Bir önceki toplantıda alınan kararların incelenmesi.

2-) 5393 Sayılı Kanunun 25. Maddesi gereğince  Denetim Raporlarının görüşülmesi.

3-) 5393 Sayılı Kanunun 33. Maddesi gereğince 2. Ad  Encümen secimi.

4-) 20 Ada 1,2,11 ve 12 nolu parseller üzerinde  Kız yurdu ve Kaymakamlık

Lojmanı için İmar tadilatı yapılması.

5-) 2-3 Ada 5-6-2 Ada 11 parsel ile 23 Ada 21 parselde  ve 101 Ada 7 no lu parselde .

Belediye hizmet alanı ve diğer  değişiklikler için imar tadilatı yapılması.

6-) -) 5393 Sayılı Kanunun 56. Maddesi gereğince  Yıllık faaliyet raporunun görüşülmesi.

Dilek ve Temenniler

Kapanış.