EYLÜL 2015 MECLİS KARARLARI

Yeni Resim

Karar T:04.09.2015

Üyeler  :Ramazan ÇINAR,  Osman FIRAT,  Mahmut GÜNEŞ ,Mustafa OK Yaşar DEVELİ

Emin HATIBOĞLU ,ve Akıner ECEMİŞ  , KATILMAYAN ÜYELER :  Veli ATEŞ ve İlhami ERİKCİ

2015 - 8

Belediye Meclisimiz 4 Eylül  2015 tarihine tesadüf eden Cuma günü saat 14:00’ de yapmış olduğu EYLÜL  ayı toplantısında almış olduğu kararların örneğidir.

Belediye Meclisimiz 5393 Sayılı yasanın 20. Maddesi gereğince aylık olağan toplantısını yapmak üzere 04.09.2015 tarihine tesadüf eden Cuma  günü saat 14:00 Belediyemiz toplantı salonunda  Meclis Başkanı Yavuz SOYLU’nun başkanlığında  toplandı. Toplantıya katılan üyelerin imzaları alındı.  Belediye Meclis üyelerinden, Veli AETEŞ ve İlhami ERİKÇİ ’nin toplantıya mazeret bildirmeksizin katılmadığı   görüldü.

Başkan açılış konuşmasını yaparak,  üyelere toplantıya katılmalarından dolayı teşekkür etti. Meclisimizce alınacak kararların memleketimize hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu

Belediye Meclisimize gündem dışı olarak görüşülmesi için sevk edilen konu olmadığından, gündemin il maddesinin görüşülmesine karar verildi.

2015/6-1 KARAR ÖZETİ :  1-)  Bir önceki Meclis Toplantı Tutanaklarının İncelenmesi.

KARAR: Belediye Meclisimizin 07.08.2015  tarihli  Meclis toplantı tutanaklarının 1 sureti Meclis üyelerine dağıtılarak okunması, incelenmesi beklendi.   Nakdi hata olup olmadığının kontrol edildi. Söz alıp almak isteyenin olup olmadığının soruldu .Konu ilke ilgili söz alan olmadığından gündemin 2’inci maddesine oy birliği ile karar verildi.

DİLEK VE TEMENİLER

Sayın Arkadaşlarım, daha önce Meclisimizin gündemine alınan İlçemiz Mahallelerinin oluşumu ile ilgili komisyon kararını sundu. Sunulan Komisyon kararı  okunarak,  ilçemizin 4 mahalleden oluşmasına 1- Maden Mahallesi 2-) Yeni Çarşı Mahallesi 3-)Bereketli Mahallesi ve 4-) Yunusemre Mahallesi olarak belirlenmesine sınırlarının komisyon   tutanaklarında belirtilen şekilde olmasına oy birliği ile karar verildi.

Yavuz SOYLU                  Mahmut GÜNEŞ             Ramazan ÇINAR

04.09.2015

Çamardı Belediyesinin 04.09.2015 tarih ve 2015/8

………./2015  tarihinde ……….Sayı ile Kayıt altına alınmıştır.

BELEDİYE MECLİSİ EYLÜL AYI TOPLANTI TUTANAĞI

Belediye Meclisimiz 4 Eylül  2015 tarihine tesadüf eden Cuma günü saat 14:00’ de yapmış olduğu EYLÜL  ayı toplantısında almış olduğu kararların örneğidir.

Belediye Meclisimiz 5393 Sayılı yasanın 20. Maddesi gereğince aylık olağan toplantısını yapmak üzere 04.09.2015 tarihine tesadüf eden Cuma  günü saat 14:00 Belediyemiz toplantı salonunda  Meclis Başkanı Yavuz SOYLU’nun başkanlığında  toplandı. Toplantıya katılan üyelerin imzaları alındı.  Belediye Meclis üyelerinden, Veli AETEŞ ve İlhami ERİKÇİ ’nin toplantıya mazeret bildirmeksizin katılmadığı   görüldü.

KARAR: Belediye Meclisimizin 07.08.2015  tarihli  Meclis toplantı tutanaklarının 1 sureti Meclis üyelerine dağıtılarak okunması, incelenmesi beklendi.   Nakdi hata olup olmadığının kontrol edildi. Söz alıp almak isteyenin olup olmadığının soruldu .Konu ilke ilgili söz alan olmadığından gündemin 2’inci maddesine oy birliği ile karar verildi.

DİLEK VE TEMENİLER

Sayın Arkadaşlarım, daha önce Meclisimizin gündemine alınan İlçemiz Mahallelerinin oluşumu ile ilgili komisyon kararını sundu. Sunulan Komisyon kararı  okunarak,  ilçemizin 4 mahalleden oluşmasına 1- Maden Mahallesi 2-)Yeniçarşı Çarşı Mahallesi 3-)Bereketli Mahallesi ve 4-) Yunusemre Mahallesi olarak belirlenmesine sınırlarının komisyon   tutanaklarında belirtilen şekilde olmasına oy birliği ile karar verildi.

Yavuz SOYLU                  Mahmut GÜNEŞ             Ramazan ÇINAR