Çamardı Belediyesi Resmi Web Sitesi

Şehit Nurettin ÖZTÜRK

Şehit Nurettin ÖZTÜRK

Kars'ta çatışma! 1 astsubay şehit oldu, 3 terörist öldürüldü.
 
KARS’ta PKK’lı teröristlerle jandarma arasında çıkan çatışmada 1 astsubay şehit oldu, 3 terörist öldürüldü. Şehit olan askerin Jandarma Özel Harekat Timi'nde görevli astsubay başçavuş Nurettin Öztürk olduğu öğrenildi.
 
Dün sabah saatlerinde Kağızman İlçesi’nin Karakale mevkisinde arama tarama faaliyeti sürdüren jandarma Özel Hareket Timleri ile teröristler arasında sıcak temas sağlandı. Çıkan çatışmada 3 terörist silahlarıyla birlikte ölü olarak ele geçirildi. 1 astsubay şehit olurken 1 asker de yaralandı. Kars Kafkas Üniversitesinde tedavi altına alınan yaralı askerin sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.ERZURUM’DAN GEÇİCİ GÖREVLE GİTMİŞ   

Çamardı ilçe jandarma komutanlığından yaklaşık 1 ay önce ERZURUM iline tayini çıkmıştı. Kars’ta PKK’lı teröristlerle jandarma arasında çıkan çatışmada şehit düşen astsubay başçavuşun Kırıkkale nüfusuna kayıtlı 35 yaşındaki Nurettin Öztürk olduğu açıklandı.

Erzurum Jandarma Özel Harekat Timi’nde görevli olan Öztürk’ün, geçici görevle Kars’ın Kağızman İlçesi’ndeki Paslı Karakolu’na gönderildiği bildirildi.

Aynı çatışmada başından hafif yaralanan askerin rütbesinin yüzbaşı olduğu belirtildi, ancak kimliği hakkında bilgi verilmedi.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu menfur ve alçakça gerçekleştirilen saldırıda hayatını kaybeden Kahraman şehidimize Allah’tan rahmet, değerli ailelerine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ve Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır temenni ediyoruz.